Останні надходження

Як задовільнити жінку

, Додав: Льоня Космос | 19:34


Хороший коханець - уважний коханець або як задовільнити жінку.

В ідеальному світі можна було б просто підняти трубку, набрати номер служби доставки і замовити таке: «Доставити жінці максимум задоволення», потім назвати адресу і здійснити оплату. У реальному світі, потрібно докладати зусилля самому, інакше результати навряд чи вас порадують.

Спочатку потрібно визначитися, чи хочете ви доставити жінці сексуальне задоволення або більш стурбовані власними відчуттями, коротше, мачо ви чи чмо. Будемо сподіватися, що все-таки мачо, і для вас питання «як задовільнити жінку» хоч і суттєве, але не критичне.

Ви в курсі, що жінки - істоти настільки складно влаштовані, що часом самі не знають, чого хочуть. А від вас вимагається не тільки це знати, а й уміти на льоту вгадувати сексуальні фантазії жінки і втілювати їх у життя найкращим чином. У цій справі багато нюансів і тонкощів, є спільні правила та існує безліч індивідуальних особливостей.

Годує - значить кохає

Отже, як задовільнити жінку і довести дівчину до оргазму? Перш за все, її потрібно "завести", щоб ваші бажання збігалися. Тут у вашому арсеналі повинні бути і ніжний шепіт на вушко, і легкі поцілунки вушок, шиї та плечей, і еротичний масаж.

В якості експерименту, можете погодувати свою дівчину власноруч приготованою стравою. Цим можна вбити двох зайців одразу: і показати себе з кращого боку (турботливим, господарським), і просто перекусити перед відповідальним заходом.

Пам'ятайте, що говорила дівчинка у фільмі «Кудряшка Сью»: «Якщо чоловік тебе спочатку погодує, а потім чогось хоче - значить любить». Можете бути впевнені - більшість дівчат вважають саме так, і не будемо їх розчаровувати. Тим більше що десерт, якщо ви їм запаслися, можна сервірувати безпосередньо один на одному, перейшовши в горизонтальне положення.

І вже в цьому положенні вивчати жіночі ерогенні зони на предмет наявності та сили реакції. Не зрозуміло? Та просто розкладіть на тілі партнерки фрукти, вимажьте її кремом або шоколадом і акуратно злизуйте з неї всі ці гастрономічні витребеньки.

Виконавши ці нехитрі вправи, ви побачите, що доставити дівчині максимум задоволення не так вже і складно і пестячи подругу, ви самі збуджуєтеся не на жарт.

Корисні відомості про жіночу сексуальність

Знання деяких жіночих фізіологічних особливостей допоможе вам зрозуміти, як задовільнити жінку: виявляється, в сексі дами повільніше заводяться, але і повільніше остигають.

Тому хороший коханець турбуватиметься не тільки про пристрасну прелюдією, але і ніжною післямовою до самого процесу.

Літератури на цю тему написано багато, і в тому, як доставити жінці задоволення, книга може послужити вам непогану службу. Ну, а якщо ви не любитель читання, то з Інтернету можна завантажити багато цікавих методик, про те як задовільнити жінку (наприклад цю), недоліку в цій інформації немає. У питанні, як доставити дівчині задоволення, відео також може стати гарним помічником - певні прийоми і позиції можна побачити там.

Несподівані джерела інформації

Щоб зрозуміти, як задовільнити жінку, можна навіть запитати про це у самої жінки (так-так, це теж хороший варіант). Раптом вона знає, чого їй зараз хочеться - ніжною романтики або бурхливої пристрасті. У будь-якому випадку ваша ініціатива буде оцінена найвищим балом - адже вас серйозно цікавить її задоволення (нехай думає, що це так).

Можете бути впевнені: якщо вас дійсно турбує, як задовільнити жінку, ваша подруга неодмінно це відчує і відповідно відреагує. І якщо раніше секс був просто хороший, то, доклавши зусилля, ви можете зробити його феєричним і заслужити репутацію суперкоханця.



Всього є 1 коментарі:

  1. Анонім :

    Ну, в принципі, десь воно так і є

Залишити коментар

Дописати коментар