Як довго займатися коханням

як довго не кінчати

Унікальний метод Марго

метод марго

Як задовільнити дівчину + книжка

оргазм фото

Як звабити дівчину або хлопця

пікап
Останні надходження

Про що мріють жінки

Додав: Льоня Космос | | | коментарі (0)



Більшість чоловіків вважають, що будь-яка жінка мріє про партнера з м'язистим торсом і рельєфними м'язами рук і ніг. Це - абсолютна омана.

Звичайно, жінкам подобаються чоловіки з широкими плечима, але найголовніше для жінок у всьому світі - це оформлений пружній зад.

Чому? Як стверджують фізіологи, сідничні м'язи дозволяють здійснювати сильний прямий випад під час статевих зносин, що збільшує шанси на запліднення, а це, безумовно, можна вважати важливим показником сексуальності.

Високі стосунки. Жінкам подобаються високі великі чоловіки. Чому? По-перше, в підсвідомості жінок з первісних часів збереглася установка: великий самець - кращий здобувач. По-друге, люди з кожним роком стають вище (за останні 50 років середній зріст збільшився на 8 сантиметрів. Згідно з прогнозами, у наступні п'ятдесят років ми виростемо ще на 5 сантиметрів). З еволюційної точки зору, більш високі люди є ніби більш прогресивними, а, як стверджують психологи, представниці прекрасної статі завжди прагнуть мати потомство від більш довершених самців.

Товстий чи тонкий? Сучасні жінки вибирають не сухорлявого бігуна на довгі дистанції й не борця сумо, а чоловіка середньої вгодованості!

Великомасштабне дослідження, проведене в Німеччині, показало: натреноване тіло без грама жиру приваблює лише 15% жінок. А 69% зізналися, що "невелике черевце випромінює певну фізичну привабливість". Чому? Доктор Сем Адцанкі говорить: "У крові вгодованого чоловіка підвищений рівень естрогену - в розумних межах це захищає від серцево-судинних захворювань, тому що естроген запобігає утворенню тромбів". Чоловік з невеликим черевцем проживе довше, ніж його сухорляві ровесники - ось чому жінки вибирають повненьких партнерів! Але тільки невелика повнота приносить благо, коли ж вага перевищує ідеальний (зріст мінус 100) на 15%, настає сексуальне гальмування, розвивається задишка, з'являються болі в суглобах.

Волосистість і темперамент. Згідно з опитуванням англійського журналу "Єва", 7% жінок люблять сильно зарослі чоловічі груди, 54% віддають перевагу середньо волосатій. При цьому 89% жінок проти того, щоб чоловіки видаляли волосся на грудях за допомогою депіляції. Чому? Як стверджують сексологи, волосся на грудях відіграє роль своєрідного секс-стимулятора, ніжно збуджуючи під час статевого акту чутливу до дотиків шкіру жінки.

Лисий мачо? Вважається, що випадіння волосся пов'язане з підвищеним виробленням чоловічих гормонів. Але причиною чоловічого облисіння може бути й підвищена чутливість волосяних фолікулів: нормальний рівень гормонів ними сприймається як надмірний. Тому лисина не завжди пов'язана з гормональним фоном.

Еталон чоловіка з чоловічої точки зору

М'язистий торс - 21%;

М'язисті руки - 18%;

Великий статевий член - 15%;

Високий зріст - 13%;

Стрункість - 10%;

Інше - 23%.

Еталон чоловіка з жіночої точки зору

Сідниці - 39%;

Високий зріст - 11%;

Вгодованість - 11%;

Волохаті груди - 7%;

Стрункість - 5%;

Інше - 27%.

До речі, розміри дітородного органу в рейтингу жіночих уподобань опинилися на останньому місці.

Пікап для хлопців





 Для тих кого цікавить пікап для хлопців, будуть дуже корисними ці книги. Їх можна завантажити абсолютно безкоштовно (без смс).

Як розвести дівчину за 34 хвилини

Додав: Льоня Космос | | | коментарі (9)



як розвести дівчину

Реальна еротична історія про те як розвести дівчину на секс. Уважно прочитайте. Найбільше мені подобається схема побудови бесіди, тобто послідовність запитань і відповідей. Класичний пікап для хлопців і не тільки.

Секс по інтернету

Додав: Льоня Космос | | | коментарі (0)



секс по інтернету


За останній десяток років Інтернет настільки міцно ввійшов у наше життя, що ми насилу уявляємо собі, як же ми жили раніше без нього. "Спишемо по асьці", "скинь по милу", "поброджу по мережі" - ці та інші висловлювання точно відображають наше мережеве життя.

Максим і подруга дитинства

Додав: Льоня Космос | | | коментарі (0)



Справа була ввечері, робити було нічого, думав Макс стоячи на балконі та покурюючи сигарету. Дружина все ще була на роботі, з цієї нагоди Макс вирішив запросити до себе подругу дитинства, з якою давно не бачився. Раніше їх пов'язувала не тільки дружба, але і статевий зв'язок.

Як тільки вона прийшла, Макс запросив її до вітальні. Там Максимка зміг помилуватися нею повністю: всі ті ж довгі ідеальні ноги, ідеальна фігурка, біляве волосся і величезні зелені очі. Поки вона розповідала про своє життя, він згадав їхні пригоди, та їх чудовий секс. Мимоволі його член напружився в штанях, побачивши це, Оля почервоніла. Раптом вона потягнулася до нього, притулилася губами до його щоки, і він не зміг більше терпіти, притиснув її до себе. В принципі, Оля не заперечувала. Він стягнув з неї спідничку, топ, і дістався до бюстгальтера.

У цей момент вона розстібала йому ремінь, але ніяк не виходило. Тоді він запропонував їй ножиці, простягнувши їх їй, він прошепотів "Тільки не відріж нічого зайвого". Коли з одягом було покінчено, Максим посадив її на журнальний столик і різко ввійшов у неї давно не відчувавши членом такого щастя.

Він довбав її півтори години, поки не побачив, що її кицька почервоніла і спливає соками.

Він зліз з неї і почав лизати їй клітор, злизуючи всі соки, Оля стогнала і звивалася від величезної кількості оргазмів. Але несподіваний телефонний дзвінок дружини перервав їхні гри, і Максим різко відповів на дзвінок. Дружина попросила, щоб він спустився вниз і допоміг їй з сумками, злякавшись, він погодився, повісив трубку. Почав нервово одягатися. Оля теж почала одягатися.

Жили вони на другому поверсі, тож куди дівати Олю, вони не знали. Він запхав її в шафу у передпокої, зустрів дружину і відправив її на кухню під приводом сексу, дружина не заперечувала, тому відразу пішла роздягатися. У цей момент він випустив Олю з шафи, провів її до виходу і поцілувавши, пішов. З тих пір кожні вихідні Оля приходить до Макса, згадати те що було і відчути щось новеньке.

еротичні розповіді, еротичні оповідання

Секс в сауні: за і проти

Додав: Льоня Космос | | , | коментарі (0)



Сауна. Троє чоловіків і одна жінка. Один чоловік примостився спереду, один позаду. Третій, втомившись чекати, вимовляє:
- Може, когось підмінити?
Дівчина, виймаючи член з рота:
- Мене підміни!


Який українець не любить попаритися в лазні? Якщо раніше березові віники в компанії з холодним пивом і червоними обличчями асоціювалися, хіба що, з сільським відпочинком, то сьогодні, у вік розпусти і поголовного розкріпачення, похід в сауну або лазню передбачає дії сексуально-еротичного характеру, а вже тільки потім пар, віники і пиво. Якщо вже з'явилася в нас звичка поєднувати корисне з приємним, тоді давайте з'ясуємо, наскільки це корисно і наскільки приємно.

За:

1. Тепла атмосфера сауни найкраще розташовує до інтиму. Нервові закінчення шкіри сприйнятливі до пестощів, а після пари візитів до парної, голова стає порожньою і легкою. Навряд чи вас будуть мучити докори сумління з приводу всіх здійснених непристойностей, тому як мізки дозволять тілу робити все, що заманеться. В іншій ситуації такого ефекту можна домогтися або хірургічним шляхом, або великою дозою алкоголю.

2. Проблема роздягання вирішується сама собою. У лазні всі однаково голі і розслаблені. Особливі скромниці, звичайно, не посоромляться натягнути на себе простирадло або рушник. Але це не настільки серйозна перешкода, як, наприклад, шуба чи водолазний костюм.

3. Пар витвережує. Навіть якщо ви, не володіючи вродженим почуттям міри, зальєте в себе пару зайвих галонів пива чи чогось міцнішого, що створить додаткові труднощі на шляху до задоволень, парна та віники зроблять свою справу. 20 хвилин - і ви знову будете готові до праці і оборони.

4. Маса місць, де можна зайнятися улюбленою справою. Сучасні сауни оснащені всім необхідним для життя, включаючи джакузі, тренажерний зал і тенісний корт. Можна почати в парильні, а закінчити... Та хіба мало де можна кінчити!

5. Звичайно разом з сауною можна замовити й інші супутні послуги... На той випадок, якщо в компанії вам не знайдеться гідної пари. Професіонали зроблять все на вищому рівні: відшмагають віниками, запхнуть під холодний душ, після чого сунуть в руки кухоль з холодним пивом. А ви хіба про щось інше подумали?!

Проти:

1. Якщо вам закортить зайнятися сексом прямо в парильні (а вам неодмінно закортить), це буде справжнє випробування для вашого організму. Серцево-судинна система може не витримати такого напруження пристрасті й температури. Хоча померти під час статевого акту - це, безумовно, красиво.

2. Маса джерел підвищеної небезпеки. Якщо в пориві пристрасті ви не потонете в басейні, то напевне доторкнетися до розжареної печі найцікавішим місцем. Навіть для любителів садомазохістських радощів це здасться занадто.

3. Коли все оголене і доступне, інтерес декілька притупляється. Не виключено, що індивід, так рясно збуджує вас в одягненому вигляді, в роздягненому варіанті здасться так собі, нічого особливого. А роздягнутися доведеться практично відразу. Якщо з міркувань збереження таємничого вигляду ви будете продовжувати сидіти в пальто і шапці, то можете отримати тепловий удар. Якщо почнете змушувати свій об'єкт бажання паритися в одязі, можете получити по ...

P. S. Продовжувати список "проти" можна було б і далі, але всі наступні аргументи будуть надуманими, висмоктаними з пальця, та менш дотепними, ніж попередні. Одним словом, робити цього ми не будемо. Займатися сексом в сауні і іншіх розважальних закладах потрібно, але правильно. Головне - дотримуватися техніки безпеки та правила поводження з вогнем і водою.