Останні надходження

Пікап для хлопців

, Додав: Льоня Космос | 02:50


 Для тих кого цікавить пікап для хлопців, будуть дуже корисними ці книги. Їх можна завантажити абсолютно безкоштовно (без смс).

Сповідь професійного спокусника

Опис книжки: Героя покидає дівчина, яку він кохає. І після цього він звертається до професійних пікаперів, для того щоб вони допомогли йому навчитися мистецтву спокушання жінок і повернути її. Але нові перспективи іншого кола спілкування заворожують нашого героя, і він стає найкращим пікап-тренером, проводячи багато часу з зірками пікапа і дуже гарними жінками. І це все тільки для того щоб до безтями закохатися і довести, що ніякі методики пікапа не зпрацьовують, коли присутні справжні почуття. Хлопець знайомиться майже з усіма гуру pickup і проходить в них навчання особисто, бачить їх "легке" життя зсередини. Він як білка в колесі, увесь час знаходиться в постійній гонці за новими гарними дівчатами - марнославство і самолюбство підганяють його до нових гарних перемог і поразок.


скачати



Життя без трусів


Опис: Автор книжки Лекс Леслі - 1-ий у Росії і досить відомий в Москві профі у сфері навчання спокуси і флірту із жіночою статтю на практиці. У своїй книзі "Життя без трусів" автор пропонує власні методики спокуси і знайомства, які перевірені на особистому досвіді Леслі й досвіді інших хлопців і практично не дають збою. Ти прочитаєш про те, як знайомитися з дівчатами, як взяти номер мобільника навіть у самої стійкої королеви, як правильно фліртувати й вдало пудрити їм мізки, а ще як запросити будь-яку дівчину на побачення й ідеально розкрутити на секс, ну і як закохати дєваху в себе (якщо тобі це потрібно). Ознайомившись з цією книгою, твої погляди на світ суттєво зміняться, ти нарешті зрозумієш, що познайомитися й розвести можна будь-яку жінку у будь-якій ситуації.
Ця книга поділена на 2 частини. Перша частина викладе тобі предостатньо теорії та практики, для того щоб ти міг пізнати всю майстерність зваблення. А 2-га частина книги - буде корисна не для людей зі слабкою нервовою системою, тому читати її треба, тільки якщо в тебе все добре з психікою, і тобі вже виконалось 18 років!


скачати



Pikap: самовчитель зі зваблення дівчат


Опис: Як відомо всі жінки хочуть секс, і кожну з них можна спокусити за декілька побачень. Втім, розвинувши власну майстерність, ти матимеш можливість відвозити дівчат додому вже через 2-3 години після знайомства. Ти дізнаєшся, як уникнути прикрих помилок на своєму шляху до тіла жінки.
Довідайся як не стати її другом і не відштовхнути дівчину від себе. Після прочитання перевір на практиці усі класичні техніки пікапу і створи свій особистий, фірмовий стиль знайомства. Спокушай, зривай їм дах, залишаючись при цьому самим собою!



скачати



Всього є 1 коментарі:

  1. Сергій :

    І це все без СМСок!? Куруто! Дякую...

Залишити коментар

Дописати коментар