Останні надходження

Як довго не кінчати

, Додав: Льоня Космос | 04:16


Признайтеся, ви не раз мріяли про те як:

    * ви займаєтеся коханням з декількома жінками
    * ви задовільняєте вашу дівчину раз за разом, перш ніж вам захочеться кінчити
    * ви можете повністю контролювати свою еякуляцію
    * ви можете це робити більше, ніж ваша дівчина може витримати

Досить мріяти - дійте! Методика "як довго не кінчати" не така вже і складна.

Всім відомо, що жінкою досить часто, керують інстинкти. Природа влаштувала їх (жінок) так, що вони на підсвідомому рівні хочуть кращого самця (мужики - це про нас).

А якщо у вас виходить всього п'ять хвилин сексу, ваша подружка, як би ви її не любили, може зайнятися пошуком іншого партнера, який знає як довго не кінчати. І ось для того, щоб потім не кусати лікті - без жодного сумніву, зробіть так, щоб закони природи працювали на вас, а не проти вас.


Передчасне сім'явипорскування - питання часу. Ви кінчаєте до того, як це хочеться вам або вашому партнерові. У спорті ми захоплюємося швидкими рефлексами. У ліжку вони можуть викликати проблеми. Але не буде перебільшенням сказати, що всі чоловіки ранні еякулятори. Дуже небагато з нас можуть продовжувати статевий акт - три години підряд.

Як ви думаєте, ваша жінка хоче довго займатися сексом? Звичайно хоче! А ви маєте можливість дати їй те, чого вона хоче? Немає? У думках попрощайтеся з нею заздалегідь - вона знайде того, хто задовольнить її.

Ну, уявіть собі, ви дійшли до сексу, збудили її так, що вона готова на все. Проходить пару хвилин і тут ви розумієте, що готові вже кінчити. Ні вам, ні їй цього не хочеться, але ви не знаєте, що потрібно робити і фініш....
Потім ваш дружок падає і якщо ви не заснете, то хвилин через 30 він встане. Ви і так вже відчуваєте себе не вправно, а дівчина збуджена. Хоче продовження, але ви не можете... Облом! Але після цієї статті, це буде ваш останній облом. Методика "як довго не кінчати" врятує  вас!

Погляньте правді в очі - за п'ять хвилин жінка не кінчить і жодна півгодинна прелюдія не дасть вашій подружці відчуття, що її якісно і пристрасно трахнули, та ще й так, що у неї і думок ні про кого іншого не буде. Вона просто почне уникати вас.

Станьте хорошим коханцем. І нехай жінки тікають до вас. Оволодійте секретом як довго не кінчати і від вас не піде жодна жінка. Безумовно, не секрет, що перший раз є вирішальним - вибере дівчина вас або піде шукати когось покрутіше. Так от ви і зобов'язані стати тим, кого уявляють в еротичних фантазіях, кого шукають і хто сниться по ночах.

Ви хотіли б займатися сексом стільки, скільки вам хочеться?
У вас з'явилася така можливість. Опануйте нову методику та кохайте один одного без медичних препаратів і без відволікаючих думок у ліжку.

Найголовніше, ви навчитеся, як довго не кінчати і тому, що дівчата самі запитуватимуть про те, коли вони зможуть зустрітися з вами знову!

Ви ніколи не замислювалися, а чому порно-актори так довго можуть займатися цим? Вони не п'ють Віагру в кінських дозах - це самогубство. Так в чому ж успіх?

Успіх в нашій системі! Оволодівши нашою методикою, ви отримуєте:

    * Тривалу ерекцію
    * Незабутній секс
    * Абсолютно задоволену пані в своєму ліжку
    * Компліменти і поцілунки від вашої подруги
    * Ви побачите справжній жіночий оргазм

Ви не проти цього? Так, саме цього ви хочете! Чим ви ризикуєте? - Та нічим!

Завантажте нашу методику "як довго не кінчати" лише один раз - і ви взнаєте кращі способи продовження статевого акту! А саме:

    * збільшення тривалості статевого акту, вже в перший день
    * як добитися ідеального "стояка" впродовж 1-2 годин
    * як отримати кличку "Казанова"
    * як забути про свій вік

Ви отримаєте можливість довго не кінчати і продовжити секс стільки, на скільки вам захочеться. Зробіть свій вибір, нарешті!

Методика «як довго не кінчати» і ваша дівчина чекають на вас!

Вас чекають бонуси

Перший бонус: Секретна техніка фрикцій

Фрикції - це ті самі рухи, які приносять в сексі стільки задоволення. Це основа і якщо ви поняття не маєте, що вони бувають різними - ваш секс можна назвати невдалим.

Якщо ви хочете, аби ваша жінка звивалася під вами від насолоди і просила ще і ще, ви повинні знати про них все (інтенсивність, ритм, глибину, темп).

Просто наявності члена - не досить. Він є у всіх. А ось володіння технікою піддражнювання, "вгору-вниз", 9-1 і так далі, дасть вам можливість довести жінку до оргазму, який вона запам'ятає на все життя.

Другий бонус: Правила ефективного секс-полювання

Як ви думаєте, скільки часу потрібно, щоб, як мінімум, зацікавити дівчину (а що буде далі - відомо тільки вам)? Відповідь: «максимум - добу». Думаєте, жарт? Прочитайте цей бонус. Скажете: «Чергове керівництво, нудно ...» НІ! З даної книги ви дізнаєтеся, як результативно «полювати», отримувати від цього величезне задоволення і доставляти не менше задоволення дівчатам. Кожен її розділ - реальна історія з життя. Книга про реальні секс історії СУПЕР відомого коміка США Яна Кoбурна.

Третій бонус, до методики "як довго не кінчати" це ПСС - Приховані Сексуальні Сигнали

Жінка здатна неусвідомлено подавати сигнали про те, що вона не проти продовжити розмову. Це все без слів та запрошень, використовуючи Приховані Сексуальні Сигнали.

Навчившись розуміти ці сигнали, ви станете успішними в сексі і флірті, вам більше не потрібно відгадувати загадки і діяти в сліпу. Беріть всю ініціативу на себе!

Поглянете довкола, зловіть погляд жінки, для того, щоб зрозуміти, як вона до вас відноситься і правильно відреагувати на її ПСС - Приховані Сексуальні Сигнали. Далі все йде по ваших правилах!  І ви переможець в цій партії, оскільки ви знаєте безвідмовні прийоми і вмієте підвести жінку до грані, за якою вже не буде повернення, - вона ваша!

90% чоловіків не вміють знайомитися з жінками, навіть не дивлячись на те, що їм недвозначно дають зрозуміти, що зовсім не проти сексу.  Вас хочуть, а ви і не здогадуєтеся!


скачати методику

довгий секс,  як довго не кінчати, тривалий секс



Всього є 13 коментарі:

  1. Макс :

    Бля.... В натуре работает, вчера пробовал, девчонка довольная!

  1. Серый :

    Макс, ты хоть кончил? :-)

  1. Макс :

    Да, но часа через два. Уже самому надоело. Круто!

  1. Максим :

    Вот это вещь!!!
    Девочкам нравиться

  1. віталік :

    Ваще супер ана давольная-)))

  1. Анонім :

    хочу попробовать,потом скажу результат!

  1. Анонім :

    теж попробую потім поділюсь

  1. Анонім :

    попробую і розказу

  1. Анонім :

    дааааааа! я і не сподівався на такий результат! з кожним разом все довше і довше....

  1. Анонім :

    да да

  1. Анонім :

    Да,реально работает, клас!

  1. Анонім :

    класс

  1. Анонім :

    Вона сосала всю ніч.

Залишити коментар

Дописати коментар