Останні надходження

Як треба роздягати дівчину...

, Додав: Льоня Космос | 05:17



1. З незвички знімати одяг з жіночого тіла дуже важко. На відміну від рівного і стрункого чоловічого рельєфу, у жінок багато важко прохідних опуклостей. Найкраще, що ви можете зробити, це попросити її роздягтися самостійно.

2. Якщо дівчина, по яких би то не було причинах сама роздягтися не в змозі, хай вона, принаймні, керує вашими діями. Навіть дуже детальні інструкції слід всіляко заохочувати.

3. Дівчина, яка у відповідь на ваші розпити або мовчить, як партизан, або хіхікає, сама себе карає. Так їй і скажіть. Роздягання буде повільним і нудним.


4. Колготки дуже неприємні на дотик. Крім того, лежачі на підлозі, вони схожі на зім'яту і зганьблену чоловічу гідність. Якщо дівчині не прийшло в голову позбавити вас від необхідності стягувати з неї цю павутину, зробіть це самі: мужньо, швидко і із закритими очима. Спритним рухом закиньте колготки чим глибше під ліжко, тоді вони не очікуватимуть вас вранці, задрімавши поряд з вашими тапочками.

5. Сама капосна деталь жіночого туалету - це бюстгальтер. Деякі з них розстібаються ззаду, деякі - спереду, деякі взагалі ніяк не розстібаються. Рекорд в цій області - дві з половиною години зусиль і важка травма вказівного пальця.

6. Якщо застібка бюстгальтера вас не слухається, спробуйте стягнути цей бридкий ліфчик через голову. Її голову! Для чого оберніться лицем до подружки, відтягніть чашки на себе, а потім тягніть бюстгальтер вгору.

7. Підступні модельєри придумали ліфчики "на кісточках". Кісточки - це такі напівкруглі металеві залізяки, які ушиваються по низу чашок бюстгальтера, аби груди здавалися вищими. Не намагайтеся стягнути ліфчик "на кісточках" через голову - це викликає у жінок вельми хворобливі відчуття.

8. Розстібнути гачки на спині, стоячи при цьому лицем до баришні - фігура вищого пілотажу. Глибоко зітхніть, зосередьтесь і беріться за справу. Спочатку просуньте свої руки під пахвами дівчини і намацайте застібку - РАЗ. Просуньте свої великі пальці під бюстгальтер зліва і праворуч від застібки, рухаючись при цьому зверху вниз, - ДВА. Зовні притримуйте ліфчик вказівними пальцями - ТРИ. Акуратно рухайте руки назустріч один одному, поки ваші великі пальці не зустрінуться, - ЧОТИРИ. Якщо бюстгальтер так і не розстебнувся, повторіть все спочатку. Постарайтеся перегнути бюстгальтер в області застібки гострим кутом назовні - це допоможе гачкам вислизнути з петельок. Якщо хоч один з гачків залишиться в петельці, ліфчик не вважається розстебнутим.

9. Не гарячиться, не чортихайтеся і навіть не намагайтеся розірвати цю штуку. Їх шиють, як правило, з синтетичних матеріалів з додаванням лайкри (для еластичності). Якісну білизну неможливо ні розірвати, ні деформувати.

10. В порівнянні з бюстгальтером, всі інші предмети туалету - сущі дурниці. Але не забувайте при роздяганні дотримуватись послідовності.

11. "Еротична білизна" має на увазі наявність панчох, прикріплених до поясу підв'язками. Досвід показує, що немає жодної можливості стягнути з дівчини трусики, не розстебнувши заздалегідь підв'язки і не стягнувши пояс.

12. "Супереротична білизна" має на увазі відсутність трусиків під поясом. В цьому випадку немає жодної необхідності розстібати підв'язки.

13. Застібки на підв'язках бувають двох типів: прищіпки і гумові смужки з опуклим "носиком", на який спочатку накидається край панчохи, а потім все це фіксується металевою дужкою. Прищіпки розстебнути неважко. Для розмикання складнішої конструкції необхідно зняти металеву скобу з "носика". Особливий шик - робити це однією рукою. Потренуйтеся на дозвіллі!

14. Пояс з підв'язками, що бовтаються, можна знімати через голову і через ноги. Якщо ви вже звільнилися від бюстгальтера і переконалися в тому, що у дівчини дійсно великі груди, краще тягнути пояс вниз. Якщо ж ви маєте справу з пишними стегнами, тоді краще все ж таки тягнути пояс вгору.

15. Жіночі трусики знімаються так само, як і ваші власні.

16. Якщо чесно, то процедура скидання або стягнення трусиків не особливо естетична. Роблячи це, можете закрити очі. Якщо ви встанете на коліна, то стягувати останню перешкоду на шляху до щастя буде набагато зручніше. Крім того, ваша уклінна поза напевно сподобається дівчині. Вона з вдячністю згадуватиме про те, як ви валялися у неї в ногах.

Бажаю удачі!

На десерт: Унікальна методика "Як довго не кінчати", оволодівши якою, ви будете вибирати дівчат, а не вони вас!



Всього є 6 коментарі:

  1. Олег :

    Да, на счёт лифчика правда, его снимать это п....ц

  1. Анонім :

    нічого важкого в цьому нема, сам на практиці не раз пересвідчувався

  1. Анонім :

    що тут складного. головне не спішити і весгуд

  1. Анонім :

    Та да згоден з хлопцями

  1. Анонім :

    Таке враження-наче інопланетян роздягати,потрібна спец інструкція...Х--я те все!!!

  1. Анонім :

    ок!

Залишити коментар

Дописати коментар