Останні надходження

Як сподобатися дівчині

, Додав: Льоня Космос | 05:56



Отже, ви звернули на себе увагу дівчини, познайомилися з нею і взяли у неї номер телефону, залишилося тільки сподобатися їй. Перше враження, що ви на неї справили, швидше за все дуже навіть позитивне, якщо вона вас не відшила, а пішла на знайомство, тепер залишилося тільки не зіпсувати її думку про вас.

Перед першим побаченням після знайомства - саме час подумати про те, як сподобатися дівчині. Якщо ви йдете в кафе, то квіти будуть зовсім не зайвими, але зловживати цим теж не варто, свіжа красива трояндочка - саме те для першого побачення. Величезний дорогий букет може навести дівчину на думку, що ви намагаєтесь справити на неї враження товщиною свого гаманця.

Подумайте, про що ви будете говорити, придумайте кілька цікавих тем для спілкування, щоб у вашій розмові не виникало незручних пауз. Уявіть дівчину, що вам подобається в її зовнішності? Придумайте парочку комплементів, які можна їй зробити, тільки будьте щирі, говоріть з дівчиною чесно, якщо вона відчує фальш і грубі лестощі - нічого хорошого у вас не вийде.

Обов `язково приділіть увагу своїй зовнішності, дотримуйтеся свого звичайного стилю, це дозволить вам відчувати себе комфортніше і розкутіше. Та й у всьому, не тільки в одязі, намагайтеся бути самим собою, бути кимось іншим все одно не вийде, тільки поставите себе в дурне становище.

Не забувайте, що для дівчини це теж буде перше побачення і вона не тільки оцінює вас, але і теж хвилюється, як ви оціните її. Ви ж теж її поки не знаєте, те що вона вам здалася на перший погляд симпатичною і милою зовсім не означає, що ви обов'язково вирішите зав'язати з нею якісь відносини.

Намагайтеся розслабитися і розслабити дівчину, допомагайте їй, спілкуйтеся з нею по-дружньому, адже ваша мета зараз просто добре провести вечір в компанії чарівної дівчини, а не здати складний іспит і пройти купу випробувань.

Кращий спосіб бути чарівним - не заморочуватися про те, як сподобатися дівчині, а розкріпачитися і отримувати задоволення від спілкування, не бійтеся невдач, адже спілкування має приносити радість, а не викликати напруження.

Вдалих вам побачень!



Всього є 4 коментарі:

  1. Анонім :

    Дякую, цікава інформація

  1. Анонім :

    Цінна інформація))Дякую!

  1. Анонім :

    сенкю

  1. Анонім :

    Дякую...!!!

Залишити коментар

Дописати коментар