Останні надходження

Жіночий аудіо збудник

, Додав: Льоня Космос | 01:34


 Що таке жіночий аудіо збудник?

Це збудник на основі бінауральних хвиль, які можуть видавати будь-які аудіо пристрої. Був розроблений групою американських і німецьких вчених, Гарвардського центру медичних наук, спільно з колегами з Мюнхенського інституту медичних наук. Після багаторічних досліджень, вчені розробили унікальний звук, який неадекватно впливає на жінок і викликає бурхливі позиви до сексу. Спочатку цей продукт був доступний тільки для західних споживачів, але тепер він успішно прийшов і на український ринок. Назвали його AEW - Audio exciter for women.

Для чого це взагалі потрібно?

- Якщо у жінки пропав потяг до сексу
- Ви хочете сексу з дівчиною, яка вам подобається
- Допомагає фригідних дівчатам, стати більш розкутими
- У деяких випадках виліковує статеві дисфункції

скачати жіночий аудіо збудник


Також ви отримаєте три бонуси!

Перший: Секретні техніки фрікций
Другий: Пози для супернаcолодження
Третій: Посібник з сучасної контрацепції

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

Як це діє?

Аудіо збудник для жінок - збудник на основі бінауральних хвиль, які можуть видавати будь-які аудіо пристрої. Після багаторічних досліджень вчені розробили унікальний звук, який неадекватно впливає на жінок і викликає бурхливі позиви до сексу.

Бінауральні або бінаунарні хвилі, були відкриті в середині дев'ятнадцятого століття німецьким вченим Дофе. Для того щоб створити ефект бінауральності, необхіднbq любий аудіопристрій. На кожне вухо подаються різні за частотою сигнали. Різниця у звучанні сприймається людиною як певний ритм, який називають бінауральним. Цей ритм викликає в головному мозку хвилі і здатний ввести людину в змінений стан свідомості.

У жінок більше розвинена права півкуля мозку, яка відповідає за емоції, почуття, отже емоційне почуття розвинене набагато більше, ніж у чоловіків. При прослуховуванні бінауральних звуків, їх права півкуля дає сигнал організму, в результаті чого у жінок починають вироблятися статеві гормони. Внаслідок цього жінка відчуває себе захищеною, розслабленою і розкріпаченою. У той же момент вона відчуває величезне сексуальне збудження. Під час тестування бінауральних звуків були випадки отримання оргазму під час прослуховування.

Саме поєднання фізичної та емоційної складових, допомагає виявити ефективний збудник для жінок.

Як використовувати?

Будь-який аудіопристрій підтримує частоти, необхідні AEW. Ви можете включити його на комп'ютері, музичному центрі, mp3-плеєрі і навіть на мобільному телефоні. Ефект буде приголомшливий!

Увага!

Не плутайте цей продукт з різними цифровими аудіо-стимуляторами, а також з так званими аудіо-наркотиками.

Чи є побічна дія?

Ні! AEW - абсолютно безпечний. Єдиною побічною дією, можемо назвати дуже сильне збудження.

Протипокази є?

Не рекомендуємо давати слухати аудіо збудник літнім і страшненькім дівчатам. Це може закінчиться для вас психологічною травмою :)

Жіночий аудіо збудник легальний?

Продукт сертифікований і запатентований. Він абсолютно легальний.

Які гарантії що він буде працювати?

Товар вже випробували на великій кількості осіб, як закордоном, так і в Україні. Ви також можете побачити численні відгуки в розділі "відгуки".


скачати жіночий аудіо збудник



Всього є 1 коментарі:

  1. Анонім :

    Скачал, послушал. Чё-то как-то ниочем вроде. Хорошо что без смс всяких. Кто пробовал на телках?

Залишити коментар

Дописати коментар