Останні надходження

Чим добра повія?

, Додав: Льоня Космос | 23:34

Слово «повія» увійшло в загальне користування не так давно, хоч це саме поняття, є старе, майже настільки, наскільки стара сама професія повії. Хоч більшість жінок і не розуміють, про що йде мова, коли чують слово «повія», їхні чоловіки тим часом у той момент згадують найкращі моменти у своєму житті, пов'язані як раз з повією.

Адже повія - це не просто лише шльондра, це дівчина, яка працює тільки на себе, з обопільної згоди з клієнтом. І якщо дешева повія готова на все заради того, щоб отримати саму маленьку оплату, то елітна повія - повністю впевнена в собі особа, розпоряджається своїм часом і послугами на свій розсуд. Саме тому чоловікам дуже часто потрібна повія - така, яка обмежує всі свої послуги, тільки вашими бажаннями.

Повії, що пропонують всілякі види інтимних послуг, самі домовляються про місце зустрічі, перелік послуг, оплати, необхідному часі. Вона сама знайомиться з клієнтом і з нею ви не будете змушені шукати повію через посередника і присвячувати в усі найпотаємніші подробиці інтимного життя, сторонніх людей.

Елітна повія точно знає, що їй потрібно в житті, вона завжди розумна, здатна прикрасити не тільки інтимне дозвілля, але й інтелектуальну бесіду. Кращий психолог - теж вона, повія, адже, якщо ви прийшли до неї, несучи за плечима вантаж проблем, вона протягом однієї години зуміє розвіяти їх за вітром і змусити про них забути.

Жодна жінка не здатна так збуджувати чоловіка, навіть якщо він - майже імпотент, як це зробить повія. Враховуючи, що зазвичай повія пропонує самий широкий спектр інтимних послуг і володіє майстерністю сексу на самому високому рівні, ви обов'язково повернетеся до неї ще не один раз.

Повія - це дівчина, яка пропонує інтим послуги без посередників і нікому не звітується у своїх діях, з нею ви будете почувати себе в повній захищенній приватності і можете бути впевнені, що ніхто ніколи не зможе проникнути у ваші відносини з повією.

Повія - це свого роду гейша, здатна не тільки дати сексуальне задоволення, але і наситити всі необхідні порожнечі у вашій душі, наповнивши вас новими соками життя і готовністю протистояти навіть найскладнішим проблемам - в побуті, на роботі, в сім'ї. Ось чому саме повії найбільш затребувані з індівідуалок, і тому в першу чергу, саме такі дівчата, цікавлять сильну половину.



Всього є 1 коментарі:

  1. Kapitowka :

    стаття бомба, автору респект)
    її б дівчатам дати почитати, щоб шарили що треба робити)

Залишити коментар

Дописати коментар