Останні надходження

Дівчатам подобаються великі члени

, Додав: Льоня Космос | 02:48


Чи справді дівчатам подобаються великі члени?

Жодна дівчина не скаже свому хлопцю, що у нього недостатньо великий член. Навіть якщо у вас буде піпетка замість члена, ваша подружка буде говорити, що ви самий-самий, що справа не в розмірах і т.д. Дівчата ж не дурні ... вони розуміють, що для хлопців важливий розмір члена! Це, якщо вам пощастило з дівчиськом. Якщо вам трапиться сучка, вона просто розсміється при вигляді вашого члена або буде підколювати при кожному зручному випадку ...


Повірте, що у своїх фантазіях більшість дівчат бачать накачаних хлопців з великими членами. Це закладено природою глибоко в підсвідомості. Аналогічно, як нам подобаються дівчата з красивою попкою і великими грудьми.

Крім того, великий член вже чисто візуально викликає у дівчат тяжіння і збуджує краще будь-яких поцілунків. Якщо у вас є старша сестра чи подруга, з якою ви можете поговорити на відверті теми, спробуйте обговорити ці питання. Дізнаєтеся багато несподіваних речей!

А ви хоч раз заходили на форуми присвячені сексу і порно? Я взагалі був у шоці! Там кожна друга пише про те, як мріє спробувати секс з хлопцем, у якого 5 см в діаметрі і 18-20 см в довжину. Це просто жесть! Дівчата насправді набагато розпутні, ніж здаються нам в реальному житті і особливо ті, які вже щось розуміють в сексі.

Багато кому хочеться спробувати відразу з двома чоловіками і число таких дівчат набагато більше ніж вам здається. Ось уже де-не-де, а в груповусі з маленьким членом точно робити нічого ... Я спеціально пройшовся по жіночими форумам і скопіював в цю статтю думки дівчат про розмір.

Багато хто говорить, що важливий не розмір, а вміння користуватися своїм чоловічим достоїнством. Це безсумнівно правда! Але при однакових уміннях, хлопець з великим членом, завжди зможе доставити більше задоволення дівчині, ніж хлопець з маленьким. Крім того, хлопець з нормальним членом завжди буде відчувати себе впевненіше і не тільки з дівчатами, а у всіх сферах життя. Це не можна уявити, ви на 100% дізнаєтеся це, коли збільшите свій член.

Я вже не кажу про те, що маленький член, соромно показати навіть в сауні...

Невелике доповнення.
Нещодавно, моїй дівчині зробили невелику операцію на шийці матки. Навіть не операцію, а припікання. Припікали там якусь болячку. Лікар заборонила займатися сексом 1 місяць! 2 тижні ми терпіли, потім вирішили потрахатися, але входити не глибоко. Я дуже старався, входив всього сантиметрів на 7. Після сексу запитав про відчуття, дівчина сказала, що кайфу набагато менше, ніж раніше. Потім пробували ще в інші дні, результат такий же незадовільний.

Після цього я остаточно переконався, що розмір дуже важливий! Думаю, що ідеальний це 17-19 см і 4-5 см в діаметрі. Також, треба враховувати такий важливий момент, як сексуальний досвід дівчини. Незаймана злякається і мізинця на руці, а от досвідчених дівчат, дуже важко здивувати в ліжку. Як показує практика, досвідченими дівчата стають набагато швидше хлопців, тому що дозрівають раніше.
Такі от справи ...



Всього є 0 коментарі:

Залишити коментар

Дописати коментар