Останні надходження

Про що мріють жінки

, Додав: Льоня Космос | 02:02

Більшість чоловіків вважають, що будь-яка жінка мріє про партнера з м'язистим торсом і рельєфними м'язами рук і ніг. Це - абсолютна омана.

Звичайно, жінкам подобаються чоловіки з широкими плечима, але найголовніше для жінок у всьому світі - це оформлений пружній зад.

Чому? Як стверджують фізіологи, сідничні м'язи дозволяють здійснювати сильний прямий випад під час статевих зносин, що збільшує шанси на запліднення, а це, безумовно, можна вважати важливим показником сексуальності.

Високі стосунки. Жінкам подобаються високі великі чоловіки. Чому? По-перше, в підсвідомості жінок з первісних часів збереглася установка: великий самець - кращий здобувач. По-друге, люди з кожним роком стають вище (за останні 50 років середній зріст збільшився на 8 сантиметрів. Згідно з прогнозами, у наступні п'ятдесят років ми виростемо ще на 5 сантиметрів). З еволюційної точки зору, більш високі люди є ніби більш прогресивними, а, як стверджують психологи, представниці прекрасної статі завжди прагнуть мати потомство від більш довершених самців.

Товстий чи тонкий? Сучасні жінки вибирають не сухорлявого бігуна на довгі дистанції й не борця сумо, а чоловіка середньої вгодованості!

Великомасштабне дослідження, проведене в Німеччині, показало: натреноване тіло без грама жиру приваблює лише 15% жінок. А 69% зізналися, що "невелике черевце випромінює певну фізичну привабливість". Чому? Доктор Сем Адцанкі говорить: "У крові вгодованого чоловіка підвищений рівень естрогену - в розумних межах це захищає від серцево-судинних захворювань, тому що естроген запобігає утворенню тромбів". Чоловік з невеликим черевцем проживе довше, ніж його сухорляві ровесники - ось чому жінки вибирають повненьких партнерів! Але тільки невелика повнота приносить благо, коли ж вага перевищує ідеальний (зріст мінус 100) на 15%, настає сексуальне гальмування, розвивається задишка, з'являються болі в суглобах.

Волосистість і темперамент. Згідно з опитуванням англійського журналу "Єва", 7% жінок люблять сильно зарослі чоловічі груди, 54% віддають перевагу середньо волосатій. При цьому 89% жінок проти того, щоб чоловіки видаляли волосся на грудях за допомогою депіляції. Чому? Як стверджують сексологи, волосся на грудях відіграє роль своєрідного секс-стимулятора, ніжно збуджуючи під час статевого акту чутливу до дотиків шкіру жінки.

Лисий мачо? Вважається, що випадіння волосся пов'язане з підвищеним виробленням чоловічих гормонів. Але причиною чоловічого облисіння може бути й підвищена чутливість волосяних фолікулів: нормальний рівень гормонів ними сприймається як надмірний. Тому лисина не завжди пов'язана з гормональним фоном.

Еталон чоловіка з чоловічої точки зору

М'язистий торс - 21%;

М'язисті руки - 18%;

Великий статевий член - 15%;

Високий зріст - 13%;

Стрункість - 10%;

Інше - 23%.

Еталон чоловіка з жіночої точки зору

Сідниці - 39%;

Високий зріст - 11%;

Вгодованість - 11%;

Волохаті груди - 7%;

Стрункість - 5%;

Інше - 27%.

До речі, розміри дітородного органу в рейтингу жіночих уподобань опинилися на останньому місці.



Всього є 0 коментарі:

Залишити коментар

Дописати коментар