Останні надходження

Як правильно цілуватись з язиком (в засос) + відео

, Додав: Льоня Космос | 03:33


Дана техніка поцілунку в засос, що носить назву французького, цілком доступна для виконання. Спочатку потрібно позбавитися від забобонів, зрозумівши, що як поцілунки, так і перший секс, не залежно від змісту процесу, цілком природні. Це закладено в людині самою природою, не кажучи про те, що приносить насолоду обом сторонам.

Зрозуміло, що для підвищення чуттєвості поцілунку, потрібна романтична обстановка. Затишний інтим, приглушене освітлення, приємна музика, все це сприяє розслабленню і тому, що такі поцілунки запам'ятовуються. Поцілунок в засос повинен бути бажаним і природнім. Тому потрібно розслабитися і отримати задоволення. Саме в цей момент вже пізно думати про свіжість дихання або про техніку виконання. Потрібно просто довіритися своїм почуттям, і нехай перший раз буде не настільки якісним, як хотілося б, зате який простір він надає для подальших експериментів!

Не всі знають, що поцілунок в засос називається французьким тому, що при нашому менталітеті безпосередньо пов'язаний з чуттєвою французькою культурою. Недарма ця країна, в першу чергу пов'язується з тематикою любовних стосунків. Складно знайти однозначну відповідь на питання про те, як правильно цілуватись з язиком (в засос).

Як правильно цілуватись (відео)

:



Якщо звичайна техніка поцілунків опанована, то можна почати з найпростішого розслаблення губ. Злегка відкритий рот сприяє більш глибокому поцілунку. Після того, як партнер готовий відчути не тільки зімкнуті губи, легкі рухи язиком дозволять зрозуміти, на скільки він готовий піти далі. Якщо у відповідь рота відкрито і він з задоволенням сприймає язик, можна сказати, що французький поцілунок відбувся. Далі, залишається лише зосередитися на взаємному контакті губ і глибині поцілунку. Повне занурення язика в рот можна відкласти на більш пізній термін, коли партнери звикнуть один до одного. Подальше вдосконалення його техніки, залежить лише від бажання і фантазії тих хто цілуються.

Як правильно цілуватись в засос


Поцілунки займають важливе місце в житті кожної людини. Адже з їх допомогою, люди можуть висловити свої почуття по відношенню до іншої людини, такі як теплоту, любов і ласку, дружбу і подяку, ніжність і т.д. Поцілунки бувають різні солодкі, пристрасні, хвилюючі і швидкоплинні. Існує багато видів поцілунків, наприклад, повітряний поцілунок, французький поцілунок, поцілунок метелика, поцілунок в засос і багато інших.

Поцілунком в засос називається пристрасний поцілунок, під час якого губи інтенсивно торкаються і з силою всмоктують шкіру, і навіть якийсь час смокчуть її. Після такої ласки, може залишитися невеликий слід. Поцілунок в засос іноді називають французьким поцілунком, оскільки французи вважаються дуже пристрасним і велелюбним народом. Хоча під французьким поцілунком мається на увазі поцілунок з язиком, і він відрізняється від класичного поцілунку в засос. У Франції поцілунок в засос називається «поцілунок душ», тому що він як ніхто інший зближує людей, тому він дуже популярний у всьому світі.

Навчитися йому зовсім не складно, головні правила це свіжий подих і вміння розслабитися. Ваші губи не повинні бути занадто твердими і напруженими, але й не занадто розслабленими. Спочатку дотик до губ партнера може бути обережним і ніжним. Але він може бути і інтенсивним й жагучим. Так, існує багато прийомів цього поцілунку, тому використовуйте свою фантазію: ви можете посмоктувати губу партнера, ніжно смоктати його язика, проводити язиком по піднебінню або зубам і т.д.

Оскільки такий поцілунок грає важливу роль у пестощах двох закоханих людей, то дуже важливо вміти цілуватись. Слід зазначити, що поцілунок в засос дуже корисний для здоров'я. Кому цікаво подивитися, як може відбуватися поцілунок в засос, відео поцілунку в засос онлайн і його техніки, можуть знайти в Інтернеті. Такі поцілунки лікують біль і больовий шок, а також сприяють схудненню і омолодженню. Відмінні результати, поцілунки в засос показали при таких захворюваннях, як діабет і гіпертонія. Тому, частіше цілуйтеся на здоров'я.



Всього є 17 коментарі:

  1. МИША :

    ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!

  1. Анонім :

    я всерівно нічо незрозуміла

  1. Анонім :

    мені сподобалось

  1. Анонім :

    супер*

  1. іван :

    навчіть мене цілуватись в засос

  1. Анонім :

    дякую

  1. Ксюша :

    Обовязково прислухаюсь цих порад

  1. Анонім :

    я зрозуміла))але все одно якось страшно так здається шоя ніфіга не знаю ))страшно дуже перший раз

  1. Анонім :

    Прочитав. Дякую. Класно. Йду на практику.

  1. Анонім :

    дебіл ти Іван :))

  1. Анонім :

    я ум0ію цілуватися це просто

  1. Анонім :

    Так мені теж страшно,але всеодно дякую!)

  1. Анонім :

    Дякую,але всеодно боюсь що не вийде так)

  1. Анонім :

    Була на практиці. Просто офігенно)).

  1. Анонім :

    Практикувала !!! Почуття найкращі, спогади чудові !!! Просто довіртеся партнеру і відчуйте його і все буде добре !!!! Мій перший поцілунок був давно і неочікуваним, але мені дуже сподобалось "!!!"

  1. Анонім :

    а я ше не вмію

  1. Анонім :

    Я все зрозуміЛа

Залишити коментар

Дописати коментар