Останні надходження

Як задовольнити жінку - поради незадоволених жінок

, Додав: Льоня Космос | 01:06


Ми, як гарячі прихильники статевої рівності, не могли оминути цю тему стороною. Справді, чому статті про те, як це робити ІМ, вже є, а як задовольнити жінку - поки ще ні?

Між тим, ми менш вибагливі в даному питанні - і ковтати у нас нічого, і техніку "глибокої глотки" освоювати для нас зовсім не треба. А з іншого боку, для того щоб успішно пестити наші найніжніші місця, одного ентузіазму мало (скоріше навпаки, зайвий ентузіазм обертається запаленням цих самих місць від щетинистого підборіддя).

Зрозуміло, у всіх свої уподобання, і напевно у кожної з нас знайдеться що додати до цієї статті. Але деколи нам дуже складно говорити на ці, делікатні в прямому і переносному сенсі слова, теми зі своїм коханим. А цю статтю можна непомітно підсунути йому і чекати результатів.

Отже. Для початку пробіжимося по найбільш популярним чоловічим ... ні, нехай не помилкам - недосконалостям:

- Недостатня ніжність і недоречний натиск. Він кидається на вас так, як ніби він - стахановець, а ви - п'ятирічка. Швидше за все, це він з добрих спонукань, але відчуття, що він намагається дістати язиком точку G, просвердлив вас наскрізь і позбавивши при цьому клітора.

- Він колючий. І це доставляє вам біль. Зрештою, якщо щетина та борода дорога йому як пам'ять, необов'язково залучати її у ваші інтимні справи. Досить язика і губ. А підборіддя хай почекає.

- Він намагається зробити все і відразу (знову ж таки по доброті душевній, бажаючи принести вам неземне задоволення). Він лиже, працює пальцями, прихоплює губами - і все це одночасно.

- Він видає звуки, при яких згадується дитячий сад, обід і суворий голос нянечки: "Не чавкай". Це ще півбіди - деякі, в бурі емоцій, починають розповідати про те, яка ти солодка і т.д.

- Він і не підозрює, що в кунілінгусі теж є прелюдія. І що спочатку краще б повільно і ніжно, а дике обертання язиком потрібно залишати для кульмінації.

- Він робить це занадто: швидко, нетривало, повільно. Загалом, не так, як вам хотілося б.

- Він робить не так, як подобається вам, а так, як він вважає за потрібне це робити. Іншими словами, ви ще не обговорювали тему ваших уподобань. А здогадатися, на жаль, він може не завжди, до того ж у справі кунілінгуса все вирішують міліметри, і без вашої допомоги йому не обійтися.

Так, справи любовних ігор - наука непроста ... Але, освоївши загальні правила, можна поліпшити своє вміння доставляти партнерці задоволення.

Нехай звучить прелюдія

Хоча б тому, що кунілінгус, поки ми ще не збуджені і "сухі" - це буває боляче. Та й час для того, щоб налаштуватися, теж потрібно. Без перемикання, чесно кажучи, часом важко - хвилину тому ти ще ні сном, ні духом, стояла біля вікна в утеплених джинсах, а тепер лежиш, мерзнеш і намагаєшся оцінити його порив.

Прелюдія "там" теж потрібна. Кунілінгус - це не тільки наполегливі ласки клітора. Краще почати з поцілунків прилеглих областей, починаючи від живота і внутрішньої поверхні стегон, при взаємній готовності, і римінгу (ласк анальної ділянки).

Кліторальні ласки

Клітор - місце дуже чутливе. Пестити його потрібно м'яким, розслабленим, вологим язиком. До речі, дуже часто дівчині більш приємні відчуття доставляють ласки не самого клітора, а зони навколо нього (навколо в даному випадку обчислюється міліметрами, не сантиметрами). Багатьом дівчатам, внаслідок супер-чутливого даного місця бувають неприємні прямі ласки клітора. У такому разі його можна стимулювати через прикриваючу його шкірку, трохи енергійніше, ніж напряму.

Ще одна зона, що приносить нам бурю емоцій - вхід в піхву, там розташовано безліч нервових закінчень. Так що "кругові" ласки входу вітаються!

Взагалі, починати "основну" частину пестощів краще не з клітора, а з найлегших - швидких полизувань вгору і вниз уздовж щілини вульви. Потім вже пора переходити до клітора, але і його пестити краще не постійно: водіть довкола нього язиком, час від часу роблячи швидкі полизування його самого. Постійне зосередження дій на клітор доставляє не задоволення, а хворобливі відчуття.

Секс пози

Зрозуміло, все індивідуально. Але, як показує практика, поза "69" сприяє більше задоволенню естетичної потреби, ніж можливості отримати оргазм (жінкою). Більш прийнятний варіант цієї пози - на боці.

Класичний надійний варіант - це дівчина на спині. Але є й більш цікаві, багатообіцяючі пози. Наприклад. Дівчина встає в колінно-ліктьову позицію, ви знаходитесь позаду неї і ... ні, ні, ні, не те. Починаєте пестити її язиком. Можна чергувати ласки з "звичайним" сексом - це може призвести партнерку в неймовірне захоплення, особливо якщо ви будете входити в неї повільно і плавно.

Бажано не забувати про наші ноги - не всі з нас вміють і хочуть розтягуватися під час куні на шпагат. Крім того, дуже багато дівчат здатні досягти оргазму при як можна більш щільно стиснутих стегнах.

Допомога із залу

Чим більше зон стимулюється (вміло), тим більше бурхливим може бути оргазм. Дотягнутися під час оральних ласк до дівчини своїм достоїнством буває важкувато, а от руки можуть допомогти на 100 відсотків.

Можна просто пестити її тіло, можна спробувати відшукати пальцями точку G. Точка знаходиться на верхній стінці піхви. Щоб її знайти, введіть свій палець подушечкою догори всередину дівчини і ведіть його вгору, ковзаючи подушечкою по верхній стінці вагіни. Скоро (в ідеалі) ви відчуєте плямочку, яка відрізняється на дотик від відчутного раніше. Це і є точка G, яку можна, наприклад, масажувати вкругову, ніжно надавлювати або просто погладжувати.

Також ви можете ввести палець в анус партнерки, а при бажанні - в анус і вагіну одночасно. Кажуть, стимуляція цих двох зон вкупі з оральними ласками і, при можливості, натисканні на нижню частину живота творить чудеса.

Ритм

"Тихіше їдеш - далі будеш" - це саме вірне, що можна сказати про кунілінгус, особливо на самому початку акту. Повторюся - там ду-у-дуже чутливе місце (інакше про які оргазми може йти мова?). Буря і натиск можливі лише в самому кінці, та й то, якщо ви впевнені, що партнерка цього хоче. До речі, повільні ласки без збільшення темпу до самого кінця приводять до самих бурхливим оргазмів.

Чоловіки, робіть висновки. Вам усім варто пам'ятати: найголовніше - не техніка, а уважне ставлення до партнерки - це більш гарантований спосіб доставити задоволення жінці.



Всього є 14 коментарі:

  1. Ольга :

    Очень полезная статья для мужчин.

  1. Анонім :

    Спасибо!

  1. Анонім :

    цікаво

  1. Анонім :

    благодарочка

  1. Анонім :

    дякую)

  1. Ростислав :

    Дуже вдячний. Взагалі я чутливий хлопець, але дуже часто замислювався - що жінки люблять: ніжність чи грубість. (під словом жінки, я маю на увазі кохану дівчину)

  1. Анонім :

    попробую

  1. Анонім :

    дуже хороші поради

  1. Анонім :

    Дуже дякую, цікаві поради))))

  1. Анонім :

    Розумна порада!,за що і мене кохає моя дружина! Дякую!

  1. Анонім :

    на свому досвіді переконався,що це все прає. Дуже корисні поради!!!

  1. Анонім :

    Треба спробувати

  1. Анонім :

    Непогано

  1. Анонім :

    працює на 100%. Як постарався то дружина не могла відійти. І СЕКСУ тепер набагато більше. Дякую.

Залишити коментар

Дописати коментар