Останні надходження

Чому жінки відмовляють

, Додав: Льоня Космос | 13:36


Перед тим, як дізначится чому жінки відмовляють, прочитайте статті "Як сподобатись дівчині" і "Як задовільнити жінку".

Якщо вам набридло чути від жінок «ні», прочитайте про декілька можливих причини такого ставлення до вас і, можливо, ситуація зміниться.

1. Жіночий егоїзм.

У сучасному світі прийнято вважати, що увагу протилежної статі треба заслужити тривалими проханнями і благаннями. Змушуючи вас помучатися, жінка показує свій високий соціальний статус, з метою продати себе якнайдорожче.


2. Зовнішній вигляд.

Якщо ви всім своїм виглядом показуєте, що ваше матеріальне становище гірше, ніж у представниці протилежної статі, великий шанс, що ви будете відкинуті. Варто вибирати жінок, які виглядають приблизно на тому ж рівні що і ви, або трохи скромніше, це збільшить ймовірність успіху.

3. Жінка не вільна.

Дама зберігає вірність своєму партнерові і нові знайомства її не цікавлять.

4. Кокетка.

Серед жінок можна виділити особливу категорію із заниженою самооцінкою. Її представницям необхідно, щоб чоловіки щоденно приділяли їм увагу, інакше вони перестають відчувати себе бажаними і привабливими. Такі жінки нерідко своєю поведінкою провокують вас на пропозицію близькості і відмовляють. Вони спочатку не хочуть з вами зустрічатися або переспати, все що їм треба, це використовувати вас для самоствердження.

5. Негативний досвід у минулому.

Чоловіки, які були у цих жінок показали себе не з кращого боку, тим самим міцно затвердивши в їхній свідомості стереотип про те, що всі чоловіки козли. Ви будете відкинуті за статевою ознакою.

6. Неправильний початок знайомства.

Спосіб познайомитися слід підбирати залежно від соціального статусу жінки, її рівня освіти та місця знайомства. Те що непогано спрацює, скажімо, з продавщицею на ринку, може викликати яскраву негативну реакцію у викладача в музеї мистецтв.

7. Не вчасно.

Можливо, причина того що ви відкинуті не в вас, а в самій жінці. У неї не найкраще настрій, напружена ситуація на роботі, вона погано сьогодні виспалася або їй не подобається макіяж. Велика ймовірність, що трохи пізніше вам дадуть відповідь позитивно.

8. Невдалий роман.

Якщо у відповідь на запрошення ви чуєте щось на кшталт: «Мені треба розібратися зі своїми почуттями, зараз у мене для цього немає ні часу, ні бажання», значить жінка недавно пережила болючий для неї розрив відносин. Спробуйте зав'язати з нею дружбу і допомогти пережити важку ситуацію і можливо, зможете домогтися її розташування.

9. Ганчірка.

В більшості своїй жінки вибирають сильних і впевнених у собі чоловіків, на яких можна покластися. Тому якщо при вигляді жінки у вас починається нервове тремтіння, і язик відмовляється слухатися, це стане вагомою причиною для відмови.

10. Не її тип.

Ну що ж тут поробиш, ми або подобаємося людям, або не подобаємося, можливо, весь ваш типаж не відповідає очікуванням цієї жінки.



Всього є 1 коментарі:

  1. Bobi :

    всі баби егоїстки

Залишити коментар

Дописати коментар