Останні надходження

Повільний секс

, Додав: Льоня Космос | 02:53


Іноді швидке отримання задоволення відходить на другий план - з'являється час для повільного сексу. Що це таке, і як займатися повільним сексом правильно, щоб кожною клітинкою відчути кохану людину?

Отже, що ж таке повільний секс? Це секс, в основі якого лежить не якнайшвидше досягнення оргазму, а задоволення від відчуття партнера всіма органами почуттів одночасно - шкірою, мовою, очима ... і для цього потрібно не тільки час, але й готовність повністю віддатися коханій людині.

Повільний секс - це насолода коханням годинами, кожну секунду випробовуючи новий приплив пристрасті і задоволення. Причому пристрасть нікуди не пропадає, вона лише приймає інші форми, коли партнери стримують себе, тужать, щоб потім досягти найвищої насолоди.

Головне - засоби, а не мета!

Дійсно, в повільному сексі головне - не оргазм, а задоволення, яке отримуєш від спілкування з коханою людиною, від її пестощів, від її тіла. Набагато приємніше не брати участь у спринтерському забігу на приз «хто швидше кінчить» (ясна річ, хто), а цілком і повністю віддатися своїм почуттям, розслабитися і нікуди не поспішати!

Чоловік повинен бути готовий до повільного сексу, тобто, він повинен бути в курсі, що таке повільний секс і з чим його їдять - хоча б у теорії.

Тут є одне АЛЕ: якщо чоловік не володіє великим сексуальним досвідом, йому важко контролювати свою пристрасть. Тому з недосвідченим партнером повільний секс може не вийти. Тут на допомогу приходить стаття "Як довго не кінчати".

Для кого він, повільний секс?

Повільний секс корисний і для чоловіка, і для жінки. Безумовно, прекрасній половині людства він - як бальзам на душу: відомо, що жінка повільніше збуджується, і їй складніше досягти оргазму. У повільному секс все це враховано: часу на попередні ласки і всілякі стимуляції - більш ніж достатньо.

Чоловікові повільний секс може відкрити очі на те, яким буває справжній оргазм: якщо при швидкому секс у чоловіка деколи буває оргазм із серії «кінчив і забув», то цей оргазм може стати справді незабутнім! Крім того, чоловік починає розуміти, що в сексі є задоволення крутіші їх власного оргазму - наприклад, мучити один одного насолодою, а чого варто видовище оргазму партнерки!

Отже, починаємо!

Виділіть для сексу хоча б пару годин - докладіть всіх зусиль, щоб в цей час вас ніхто не турбував: замкніть двері, вимкніть телефони. Увімкніть неголосну приємну музику (краще всього підходить спеціальна музика для масажу), запаліть аромолампу, свічки. Можна приготувати фрукти і вино - все для вашого задоволення!

Повільний секс починається із роздягання один одного - такого ж повільного і неквапливого. Гарна ідея для початку - повільно роздягнути одне одного, ніжно дивлячись один одному в очі. Оголюється частини тіла можна цілувати і погладжувати. Не накидуйтесь один на одного, наче голодні звірі, намагайтеся стримуватися!

Відмінне продовження сексу - повільний еротичний масаж. Візьміть масажне масло, а якщо його немає - скористайтеся звичайним соняшниковим, додавши в нього краплю аромомасла. Техніку еротичного масажу тут я описувати не буду. Головне - відчути ерогенні зони партнера і покластися на інтуїцію: вона підкаже, що, коли і де треба робити.

Техніка повільного сексу.

Повільний секс - це не чітка програма дій, а любовна гра, в якій все можливо. Головне в цьому сексі - зберігати самоконтроль. Жінкам набагато легше контролювати свої бажання, а от чоловікам буває важко, так як вид збудженої жінки, яка не приховує своїх бажань, заводить їх до межі!

Щоб все не закінчилося дуже швидко, контролюйте процес, направляйте чоловіка та його пристрасть. Призупиняйте його, робіть невеликі паузи, давайте собі і йому розслабитися. Потім починайте знову. Можна урізноманітнити секс кунілінгус, мінетом і різними позами.

Краще всього контролювати оргазм партнера в позі «жінка зверху». Дуже добре підходить для повільного сексу і поза «гойдалки» - двоє сидять, обнявши один одного ногами. Жінка сидить на стегнах хлопця, ноги за його спиною. Під час вдиху жінка стискає сідниці, а на видиху - розтискає (так, так, відмінна зарядка для сідниць). Чоловік видихає - жінка вдихає, він вдихає - вона видихає. При цьому пара розгойдується. Якщо чоловік відчуває, що наближається оргазм, він зупиняється, чекає, поки збудження спаде, і починає знову.

Поза «колиска» - чоловік зверху, жінка піднімає ноги і сильно їх стискає. Спина робиться круглою, і жінка може розгойдуватися, подібно колисці, а чоловік не може в такій позі увійти занадто глибоко, тому не може кінчити занадто рано. Жінку ця поза вкрай збуджує, оскільки оголює саму чутливу ділянку клітора.

Для кохання потрібен час!

І тим більше він потрібен, якщо ви займаєтеся повільним сексом. Такий секс - відмінна ідея, щоб трохи краще дізнатися ерогенні зони одне одного, дізнатися про мрії і бажання одне одного - цим ви навчитеся задовольняти партнера і уникнете непорозумінь. Тільки так можна навчитися спілкуватися «наосліп», займатися коханням без зайвих слів і пояснень - а це відмінний шлях до гармонії в сексі.



Всього є 1 коментарі:

  1. Анонім :

    нормальна стаття, хоча нового для себе я нічого не почула

Залишити коментар

Дописати коментар