Останні надходження

Визначаємо сексуальність за формою грудей

, Додав: Льоня Космос | 14:58

Про характер жінки та її темперамент можна судити за формою її грудей. Жіночий бюст розкриває нрави володарки точно так само, як і знак зодіаку, вважає італійський сексолог П'єро Лорензоні. Він ранжирував жіночі груди у відповідності до форм різних фруктів.

1. Диня. Жінки з великими округлими грудьми, що нагадують за формою диню, завжди вважалися схильними до материнства, однак це зовсім не так. Насправді, такі дами - порядні ненажери і люблять вередувати. Їм подобається, коли їх обожнюють, але при цьому самі вони рідко люблять займатися сексом.

2. Лимон. Власниці таких грудей, часто відрізняються зухвалим і напористим характером. Вони повні життя і вміють посміятися над собою. Тим не менше, ці жінки віддають перевагу розміреному життю, яке не передбачає ніяких сюрпризів.

3. Ананас. Красуні з шикарними грудьми овальної форми розумні, прагнуть зробити кар'єру, але в душі невиправно романтичні. Такі дами, як правило, самі віддані. Але, завоювати серце жінки-ананаса не так-то просто.

4. Виноград. Це тверді випераючі вперед груди, що за формою нагадують виноград, символізують сором'язливість і скромність їхніх власниць. Як правило, такі жінки - домувальниці. Вони можуть виглядати еротичними, але насправді вони не дуже підходять для якісного сексу. У ліжку ці дами потурають бажанням партнера і в сексі вимагають ніжності.

5. Апельсин. Жінки з грудьми-апельсинами - не зовсім підходящі кандидатки. Вони досить впевнені в собі і точно знають, чого хочуть. Секс, їх у принципі не цікавить. Їм більше подобаються розмови і платонічні відносини.

6. Вишеньки. Жінки з маленькими грудьми, що нагадують вишеньки, - дуже забавні створіння. Вони досить легко збуджуються, винахідливі в ліжку й розумні. Вони чудові партнери для життя і для веселого проведення часу, але секс їх цікавить тільки час від часу.

7. Груша. Жінкам з грушоподібною формою грудей, подобається секс у всіх його проявах. Крім цього, вони дуже велелюбні. Але в той самий час, вони досить релігійні, однак ця риса не заважає їм бути знавцями в сексі.



Всього є 0 коментарі:

Залишити коментар

Дописати коментар