Останні надходження

Груповуха (груповий секс) - думки вголос

, Додав: Льоня Космос | 01:40

Змушений був взяти участь у суперечці про груповуху. У диспуті, так би мовити. Ну і з'ясувалося, що у деяких жінок на цей рахунок є якісь безглузді ілюзії.

Зайшла в компанії мова про те, що всі чоловіки просто-таки сплять і бачать цю саму груповуху. Маячня. Насправді, груповий секс - це все одно, що тягнути дві важкі валізи. Ну, як буває: одночасно їх нести немає ніякої можливості, ну от і доводиться спочатку тягнути один баул, на ходу постійно озираючись, як там той, який ти залишив без нагляду, потім, пройшовши яку-небудь безпечну дистанцію, залишаєш першу валізу і повертаєшся до другого, на ходу поглядаючи, чи не пропав перший. Потім підхоплюєш другий, тягнеш його до першого, трохи відпочиваєш і починаєш знову тягти їх вперед по одному. І про що тут, блін, можна мріяти, скажіть?

І тут якраз закипів диспут. Чому всі чоловіки розуміють, що груповуха це "дві жінки - один чоловік"? Жінки вважають, що правильно "двоє чоловіків - одна жінка". Ну і понеслося. Мені почали говорити, що чоловіки і одну жінку не завжди задовільнити можуть, а вже двох - це взагалі нереально (від себе: це реально, читай статтю "як задовільнити жінку"). І, тіпа, не даремно у чоловіка один член, а у жінки кілька дірочок - це мудра мати-природа так влаштувала, щоб правильна груповуха була саме ЧЖЧ. Ну і так далі.

По-перше, з чоловічої точки зору, груповуха ЖЧЖ - це не означає, що чоловік повинен задовільняти обох жінок. Основну підготовчу роботу жінки проводять самі, одна для одної. Ну, всі ці попередні ласки, які самим же жінкам і потрібні. Нам, мужикам, вони навіщо? Ну ось і прапор в руки. А за чоловіком вже залишається найголовніше - тикати куди треба, тобто саме те, що нам подобається. І тоді турбота про задоволення жінок як би падає на них самих. І якщо всі будуть задоволені - значить, мужик орел, а якщо комусь чогось там не вистачило - ну, самі винні, недостарались.

Якщо підходити з цієї точки зору, то груповуха ЧЖЧ взагалі не має сенсу. А для чого мужикам, один одного розігрівати? Їм треба знайти двох дівчат, готових пестити одна одну, - це питання вирішується, але от з чоловіками будуть проблеми. Ось я, наприклад, не ханжа, не кривлю обличчя, коли бачу чоловіків з оголеними торсами, і якщо мене запитати: "А от як ти вважаєш, Леонардо Ді Капріо - гарний мужик?" - Я не буду відмовлятися, а відповім: "Так, гарний". Але при цьому займатися сексом в одній кімнаті з іншим роздягненим мужиком мені б не хотілося. Сама думка про те, що навіть випадково, навіть ліктем, навіть кінчиками пальців я можу зачепити іншого роздягненого мужика, що займається сексом в одній кімнаті зі мною, - ні, ця думка мене не радує.

Ну, добре, припустимо, знайшлися двоє чоловіків, які при нагоді не гидують зачепити один одного будь-якою частиною тіла:) Що далі? Зрозуміло, що вони все-одно будуть намагатися триматися один від одного подалі. Так, щоб між ними постійно була жінка. При цьому вони знаходяться обличчям один до одного, і їм доведеться старанно відводити очі, щоб нікому не здалося, що хтось витріщівся на чиїсь причандалля. Не для того ж вони тут зібралися, так?

Далі виникає питання ритму. Коли груповий секс показують в фільмах для дорослих, там все виходить розмірено і синхронно, але це просто тому, що движухою заправляє режисер. Насправді, кожен чоловік трахається у своєму ритмі. Ну, уявіть: той, хто з боку голови - він працює в ритмі танго, а другий, з іншого боку, припустимо, в цей момент віджигає зі швидкістю барабанщика групи Kiss. Бадмінтон якийсь вийде, ось що. Або чоловікам постійно доведеться бубоніти: "Раз-два-три, раз-два-три ..." Можеш собі таке уявити?

А якщо в одного з них вискочить, що робити іншому? Це я просто до того, що жіноча фантазія про груповуха ЧЖЧ - мрія майже нездійсненна. Щоб вона правильно склалася, потрібна пара хлопців, які один одного не соромляться, вміють довго не кінчати, працювати синхронно і піклуватися не тільки про своє задоволення і задоволення партнерки, але ще не класти на задоволення іншого чоловіка. Повірте, поза порноіндустрією це дуже складно.

Тобто виходить, що чоловіки, може, і не особливо мріють про груповуху, але вона цілком реальна, а ось жіночий варіант цієї мрії - це щось циркове, на рівні "Дю Солей", або, навпаки, "Монті Пайтона". І ще невідомо, що смішніше.



Всього є 0 коментарі:

Залишити коментар

Дописати коментар