Останні надходження

Де знаходиться точка G (інструкція по її використанню)

, Додав: Льоня Космос | 01:13

 Написано трохи нудно, але для хлопців вкрай важливо знати де знаходиться точка g. У жінки досить багато ерогенних зон зосереджено в безпосередній близькості до статевих органів, а також і в них самих.

Точка G має багато назв: «ділянка дванадцяти годин», «внутрішній тригер», «ділянка Графенберга» або «ділянка G». Можливо, її чутливість обумовлена проходженням нервів від клітора до спинного мозку. Можливі інші причини, але головне - знати де знаходиться точка g і як збудити її.

Її розмір від однієї копійки до монети номіналом 50 копійок. Вона знаходиться позаду лобкової кістки, яку ви легко можете знайти - це місце росту волосся. Для пошуку жінці найкраще лягти на спину з розсунутими в сторони ногами, а чоловікові сісти поруч.

Тепер уявіть собі, що навколо піхви перебуває циферблат. Точка g знаходиться в глибині на стінці піхви, приблизно одна фаланга пальця вглиб у позиції дванадцяти годин. Іноді вона злегка зміщена до одинадцятої або першої години.
Поки в чоловіка є руки, він не імпотент!
У звичайному стані знайти точку g нелегко. Для цього жінка повинна допустити до себе чоловіка, а той повинен бути терплячий і уважний. Чоловіки, запам'ятайте, що треба починати пошук без попередніх ласк, при цьому ваші руки повинні бути чистими і теплими. Все тіло жінки від голови до п'ят заслуговує ніжних дотиків.

Кращий час для пошуку точки g - відразу після жіночого оргазму. Можна виявити ділянку G і перед оргазмом, якщо чоловік пестить клітор пальцем або язиком. У ці моменти вона збільшена й досить чутлива. Ступінь тиску на ділянку g необхідно регулювати, спираючись на відчуття жінки.

Для чого це потрібно?

Якщо чоловік досвідчений коханець і бажає зробити жінці задоволення, то він не буде відвертатися до стінки й засипати після того, як чоловічі сили вичерпаються.

Замість цього він може ніжно гладити точку g за допомогою одного або двох пальців і натискати на неї з частотою приблизно один раз на секунду, жінка може збуджуватися і отримати повноцінний оргазм. Якщо жінка лежить на животі, вона одночасно з ласками точки g, може сама пестити свій клітор. Для тих, хто тільки за допомогою ласк клітора може одержувати оргазм, ця поза з подвійною стимуляцією може доставити найвищу насолоду.

Чоловіки від цього теж не програють. Досвідчені коханці знають, що чим більше жінці дати, тим більше від жінки можна отримати: в результаті задоволення від ласки точки г отримають обидва. Чого варта тільки візуалізація жіночого оргазму!

Чи може чоловік побачити жіночий оргазм?

Якщо чоловік все зробив правильно й знайшов точку г, то йому пощастило. Він може відчути і побачити жіночий оргазм: одне із найбільш збудливих видовищ, що існує в природі.

Як це зробити?

Починати треба обов'язково з попередніх ласк. Тільки після них жінка повинна лягти на спину, розсунути ноги, злегка зігнути їх у колінах. У цій позі потрібно дозволити чоловіку ввести пальці в піхву і рухати ними вгору-вниз, вперед-назад або стимулювати точку G вказівним або середнім пальцем, а великим пестити клітор.

Через кілька хвилин - у кожної жінки час різний - чоловік відчує скорочення більше глибоких м'язів, ніж ті, які знаходяться поблизу поверхні. Їх скорочення починаються при першому оргазмі. Внутрішні скорочення включають глибокі тазові м'язи. Скорочення цих м'язів тривають довше і доставляють жінці задоволення.

При настанні оргазму піхва випрямляється, вона збільшується ззаду і трохи піднімається вгору в тіло. Цей момент ви можете побачити. Палець, введений в піхву, відчуває це як розслаблення і втягування.

Піхва при настанні оргазму буде реагувати на стимулюючий палець виштовхуючи його. Коли ви відчуєте ці виштовхування, у жінки починаються глибокі тазові скорочення, що може означати початок оргазму. Але, щоб все це побачити і відчути, жінка повинна відчувати себе затишно разом із чоловіком в одному ліжку. Для таких вправ потрібно дорости: ніякого примусу з боку чоловіка не повинно бути.

Чи може жінка сама собі допомогти?

Якщо жінка вивчить своє тіло, то точку g знайти цілком можливо. Зазвичай жінка цілком може самостійно намацати її в глибині піхви і потім полегшити пошук улюбленому чоловіку. Пошук точки g і стимуляцію краще починати в теплій ванні або під душем. Їй треба знати, що тиск на неї спочатку може викликати неприємні відчуття. Можуть з'явитися позиви до сечовиділення. Це не означає, що треба припинити пестити цю ділянку. Просто потрібно послабити тиск і самій вибрати ритм і темп. Через хвилину, іншу безперервної стимуляції клітора і точки G, легкий дискомфорт звичайно поступається насолоді.



Всього є 0 коментарі:

Залишити коментар

Дописати коментар