Останні надходження

Максим і подруга дитинства

, Додав: Льоня Космос | 00:58

Справа була ввечері, робити було нічого, думав Макс стоячи на балконі та покурюючи сигарету. Дружина все ще була на роботі, з цієї нагоди Макс вирішив запросити до себе подругу дитинства, з якою давно не бачився. Раніше їх пов'язувала не тільки дружба, але і статевий зв'язок.

Як тільки вона прийшла, Макс запросив її до вітальні. Там Максимка зміг помилуватися нею повністю: всі ті ж довгі ідеальні ноги, ідеальна фігурка, біляве волосся і величезні зелені очі. Поки вона розповідала про своє життя, він згадав їхні пригоди, та їх чудовий секс. Мимоволі його член напружився в штанях, побачивши це, Оля почервоніла. Раптом вона потягнулася до нього, притулилася губами до його щоки, і він не зміг більше терпіти, притиснув її до себе. В принципі, Оля не заперечувала. Він стягнув з неї спідничку, топ, і дістався до бюстгальтера.

У цей момент вона розстібала йому ремінь, але ніяк не виходило. Тоді він запропонував їй ножиці, простягнувши їх їй, він прошепотів "Тільки не відріж нічого зайвого". Коли з одягом було покінчено, Максим посадив її на журнальний столик і різко ввійшов у неї давно не відчувавши членом такого щастя.

Він довбав її півтори години, поки не побачив, що її кицька почервоніла і спливає соками.

Він зліз з неї і почав лизати їй клітор, злизуючи всі соки, Оля стогнала і звивалася від величезної кількості оргазмів. Але несподіваний телефонний дзвінок дружини перервав їхні гри, і Максим різко відповів на дзвінок. Дружина попросила, щоб він спустився вниз і допоміг їй з сумками, злякавшись, він погодився, повісив трубку. Почав нервово одягатися. Оля теж почала одягатися.

Жили вони на другому поверсі, тож куди дівати Олю, вони не знали. Він запхав її в шафу у передпокої, зустрів дружину і відправив її на кухню під приводом сексу, дружина не заперечувала, тому відразу пішла роздягатися. У цей момент він випустив Олю з шафи, провів її до виходу і поцілувавши, пішов. З тих пір кожні вихідні Оля приходить до Макса, згадати те що було і відчути щось новеньке.

еротичні розповіді, еротичні оповідання



Всього є 0 коментарі:

Залишити коментар

Дописати коментар