Останні надходження

Чому жінки зраджують?

, Додав: Льоня Космос | 00:52


По-різному реагують чоловіки і жінки на зраду. Жінки намагаються зрозуміти, чому це сталося, намагаються змінитися, щоб зберегти відносини, а сильна стать, на жаль, в усьому звинувачує жінок. Чому ж так відбувається? Серце красуні схильне до зради? Давайте розглянемо основні причини жіночої невірності. Ось, наприклад, що думають про це вчені:

"У процесі еволюції сформувалася стратегія, завдяки якій жінки віддають перевагу стабільним відносинам з тими самцями, які приносять їм безпеку, а пригоди на стороні використовуються в якості шансу отримати генетично більш повноцінне потомство. У той же час, на думку вчених з Каліфорнійського університету, чоловіки, які менш сексуально привабливі для жінок, відрізняються більшою відданістю і уважністю".

Звичайно ж, наші інстинкти впливають на нашу поведінку. Але життя набагато більш різноманітне і складне, і справа не тільки в фізіології. Адже не кожна жінка пов'язана стабільними і безпечними відносинами з сексуально непривабливим партнером. І в той же час, не кожна прагне до спілкування з партнером більш привабливим і «небезпечним».

Отже, що ж може штовхнути жінку на зраду?

Стандартні причини жіночої зради лежать на поверхні - це нове кохання та помста зрадившому чоловікові. Але крім них є чинники, які заховані більш глибоко.

Емоційний допінг

Приблизно через два роки стабільних відносин настає сексуальна нудьга - партнери досить добре вивчили один одного і як правило, не чекають дива. Якщо жінка займаєте в житті активну позицію, любите все нове і, найголовніше, якщо партнер підтримує її захоплення, то нудьга такій парі не загрожує. Адже прагнення до різноманітності можна задовольнити разом.

Наприклад, отримати нові відчуття можна подорожуючи, займаючись екстремальними видами спорту, досліджуючи нові можливості, вивчаючи себе і світ - все, що змінює наше життя, вносить до неї різноманітність, дозволяє отримати нові емоції і порції адреналіну. Гострі відчуття - це потреба психіки.

Але якщо все навпаки? Жінка активна, а партнер важко йде на експерименти? Коли якась важлива її частина не отримує реалізації та задоволення, залишаються два варіанти - або боротися з нудьгою самостійно, що в принципі не поліпшить відносин з чоловіком, а може віддалити один від одного ще більше, або пошукати когось, з ким її інтереси схожі. А тут недалеко і до зради.

Чим нудніше жіноче життя, і не тільки сексуальне, тим більше вона буде прагнути урізноманітнити його таким нехитрим способом, як коханець. Але яскраві відчуття з часом минають, і знову залишається емоційна порожнеча. Наповнити життя змістом можете тільки ви самі, ніхто інший за вас це не зробить.

Сексуальна незадоволеність

Тут все зрозуміло, фізіологічні потреби беруть своє. І якщо чоловік влаштовує за всіма пунктами, крім одного, то навіщо розлучатися? Можна прийняти такі ліки, як коханець. Для когось такий варіант стає оптимальним. Все залежить від ставлення до шлюбу.

Анекдот пам'ятаєте? Йде шлюборозлучний процес, суддя запитує:
- Чому ви хочете розлучитися з вашим чоловіком?
- А він мене не задовольняє.
Жіночий голос із залу: "У дає! Усіх задовольняє, а її не задовольняє!"
Чоловічий голос із залу: "А її ніхто не задовольняє!"

Це, звичайно, крайній випадок. Але все ж таки є жінки, яким завжди, так би мовити, мало і яким все не так. Ну що тут робити? Можливо вам допоможуть статті "Техніка сексу", "Як правильно цілуватись" або "Як довго не кінчати" (особливо остання). Жодна не зважиться кинути вас.

Самоствердження

Цікавий той факт, що багато жінок, особливо повністю матеріально залежні від чоловіка, часто говорять про те, що якщо б у них були гроші, то пішли б від нього. І якщо виходить вирішити матеріальні проблеми самостійно, то жінки дійсно часто кидають чоловіків і куштують всю красу вільного життя, як правило, з новим партнером. А якщо піти не можуть, то підвищують свою самооцінку, знову ж таки за рахунок коханців.

Традиційна ситуація, коли жінка після декрету виходить на роботу і, сп'яніла своєю свободою і незалежністю, починає самоутверджуватися, адже їй так хочеться знову відчути себе привабливою та коханої. Природно, такі бажання виникають, якщо з постійним партнером жінка себе такою не відчуває.

Стереотипи

Часто виною жіночої зради служать суспільні стереотипи. І один з них свідчить: жінка обов'язково повинна бути одруженою. Але в той же час сексуальна революція та отримання рівних прав з чоловіками змушують жінку шукати самореалізації і жити повним життям. Виходить, що вона заганяється в рамки подвійного стандарту. Є кілька варіантів виходу з такої ситуації:

1. Перший - грати відразу дві ролі, але в різних місцях: вдома - дружина і мати, поза сім'єю - щаслива коханка.
2. Другий - взагалі не зв'язувати себе узами шлюбу, а жити в своє задоволення. Це шлях для незалежних, забезпечених жінок, які часто дуже захоплені якоюсь справою і не розглядають шлюб як головну мету свого життя.
3. Третій шлях - створити сім'ю за своїми правилами. Адже не обов'язково ролі в родині повинні бути такими, як сто років тому. Багато хто обирає таку форму як гостьовий шлюб.

В останніх двох випадках відносини між чоловіком і жінкою існують до тих пір, поки задовольняються емоційні і сексуальні потреби партнерів. Тобто поки є почуття, поки їм добре один з одним. У всякому разі матеріальний і побутової компонент в таких спілках не є головним.

Зрада на зло чоловікові

"А от нехай, нехай йому гірше буде", - думає сердита жінка, перекочовуючи в ліжко до коханця, нехай навіть і випадковому. Часто потім після того, як порив люті піде, вона не може збагнути, як вона там опинилася. Ну і кому ж після цього гірше-то буде?

Службовий роман

Це стаття особлива. Тут жінка до чоловіка придивляється, розглядає його так і сяк. Чоловік за довгі роки став просто невід'ємною частиною інтер'єру, може навіть, не самою вдалою. А тут ходячий список чоловічих достоїнств кожен день під носом крутиться. Як же встояти?

Від нудьги

Ці дами, як то кажуть, на всі руки від нудьги. Такі собі Емми Боварі. Проте Емма жила в глушині, тоскно і самотньо, розум і все інше знемагало, але мовчки гинути вона не захотіла. Вихід - романи на стороні. Старий Флобер безжально отруїв бідолаху в кінці свого роману, що лише доводить те, як нервово чоловіки реагують на подібні жіночі викрутаси.

Йому все одно

"Йому" - це набридливому за довгі роки спільного життя чоловікові. Чоловік начебто як і є, але в той же час його наявність відчувається слабо. А жити ж хочеться повним життям. І йде жінка шукати порозуміння де-небудь в іншому місці. І найдивніше те, що вона його все-таки знаходить.

Зради під впливом алкоголю

Ну це, дорогі пані, зовсім нікуди не годиться. Пий, як говориться, але міру розумій. А не розумієш, так не пий.

Важко бути бульдозером

Маса статей для жінок присвячена саме тому, як їй поводитися, щоб утримати чоловіка, щоб він не зраджував. Виходить, що чоловіча невірність щось само собою зрозуміле, і жінка повинна робити якісь дії, щоб зберегти відносини. Але ж буває й так, що трудиться жінка над відносинами, вносить різноманітність, стає секс-богинею, вірною подругою, і ніби все добре. Але тільки от їй самій нестерпно тоскно, тому що все набридло. А набридло тому, що віддачі не відчувається. Виходить, що вона бере на себе роль бульдозера, який тягне всі відносини, а це в принципі невластиво жіночій природі.

Пасивний, нездатний діяти чоловік втрачає свою сексуальну привабливість. Навіть якщо він дуже активний на роботі, вдома, він, на жаль, може бути абсолютно іншим - диван, телевізор, повну байдужість. Найчастіше чоловіки перестають бути з дружинами «справжніми чоловіками». І тоді практично неможливо зупинитися перед спокусою вступити у відносини з людиною, яка симпатична, романтична, галантна, надає недвозначні знаки уваги і завжди готова прийти на допомогу.

Статистика:
- 45% чоловіків із тих, хто дізнався про зраду дружини, перенесли інфаркт;
- Соціологи встановили: молоді дружини (26-30 років) змінюють частіше, ніж молоді чоловіки;
- Найбільш схильні до зради жінки від 35 до 40 років;
- Сексологи встановили: чим багатший дошлюбний сексуальний досвід, тим більше ймовірність подружніх зрад.

P.S. Ставитися до зради можна по-різному. Але факт полягає в тому, що просто так нічого не буває. І жінки, і чоловіки зраджують тоді, коли будь-які їхні потреби не задовольняються. І ці потреби для них настільки важливі, що вони йдуть на такий ризикований крок. Можна сказати, що зрада - це отримання якоїсь ілюзії володіння тим, чого нам не вистачає. Але в кінцевому підсумку це відхід від проблем і від прийняття рішень в своєму особистому житті. На жаль, в такому випадку ми не змінюємо ситуацію, а ще більше в ній заплутуємося.



Всього є 7 коментарі:

  1. Анонім :

    Мне кажется большинство женских измен, именно из за сексуальной неудовлетворенности

  1. wow :

    Чому жінки зраджують? Хе, та тому що вони нічим не відрізняються від чоловіків!

  1. Анонім :

    бо вони шлюхи і все...

  1. фітнес :

    необхідно просто бути вірною...і довести це чоловікові!!! тоді ви точно не залишитесь без задоволення...

  1. Анонім :

    Коли в обох є щось в голові то все буде ок!

  1. Анонім :

    дівчата зраджують бо вони всі стєрви! і їм що не давай то все мало і мало... сукі!

  1. Анонім :

    Якщо б чоловіки в наш час не були настільки жіночими то ми б не зраджували. Навіщо жінці ще одна біля неї якщо справжні мужчини...

Залишити коментар

Дописати коментар